Sydkystens Automatik

Professionelle løsninger er vores identitet

Unikt fagligt kendskab til automatik

Hos Sydkystens Automatik tilbyder vi professionelle løsninger inden for styre- og automatiktavler.

Vi er en virksomhed med to primære led: Produktion af styretavler samt montage. I mange år har vi serviceret en bred vifte af kunder med såvel store som små projekter og kan dermed stille vores ekspertise til rådighed uanset opgavens type.

Vi udfører:

Vi har særlig ekspertise inden for kølesystemer og har et tæt samarbejde med Danfoss, som er en af verdens førende leverandører af regulatorer til køling. Det betyder, at vi er specialister inden for Danfoss’ styresystemer, men at vi naturligvis kan være behjælpelige uanset producent.

Kontakt Sydkystens Automatik

Har du spørgsmål, brug for vejledning eller er interesseret i et uforpligtende tilbud? Hos Sydkystens Automatik er vi altid klar til at hjælpe og rådgive dig.

Dygtige elektrikere

Virksomheden blev etableret i 2007 af Lars Busk, som stadig varetager den daglige drift. Alle vore medarbejdere er dygtige elektrikere, som lægger stor vægt på kvalitet, og som arbejder med sans for detaljerne.

​Arbejdet skal være i orden fra start til slut. Det er et faktum, som vi sætter en ære i at efterleve hver eneste dag.

Fokus på kvalitet

Hos Sydkystens Automatik går vi ikke på kompromis med kvaliteten, og det tror vi, er en af grundene til, at vores kunder ofte vælger os igen.

Vi er det oplagte valg, når du ønsker en ekspert inden for styresystemer. Vores kendskab til faget er unikt, hvilket ikke bare sikrer et solidt resultat, men også effektiv håndtering af alle opgavetyper.

Vi søger elektrikere

Vi søger pt. elektrikere til vores montage-afdeling.
​Kontakt overmontør Martin Bolwig Jensen
mbj@sydkystens-automatik.dk