Montage og service af styretavler

Professionel montage og service hos Sydkystens Automatik

Specialister i montage og service af styretavler

Hos Sydkystens Automatik er vi ikke kun eksperter indenfor produktion af styretavler men også specialister i deres montage og dedikeret service.

I årtier har vi med stolthed leveret styretavler til diverse brancher, fra køleindustrien og medicinalsektoren til landets førende supermarkeder. Uanset om behovet er styretavler til maskinanlæg, ventilationsstyring, transportbåndsstyring eller andet, sikrer vi ikke kun topkvalitet i produktionen men også i monteringen og efterfølgende service.

Uovertruffen montage med kundens behov i centrum

Vi forstår vigtigheden af en effektiv og korrekt montering. Derfor designes vores styretavler med henblik på en smidig montageproces og høj brugervenlighed, hvilket garanterer, at selv de mest komplekse systemer er lette at integrere og anvende.

Få et uforpligtende tilbud på montage

Er du interesseret i et uforpligtende tilbud på montering af styretavle, vil vi gerne høre nærmere om jeres situation.
Send en besked, så vender vi retur.

Få skræddersyede og brugertilpassede løsninger

Hos Sydkystens Automatik går vi i dybden med dine behov. Efter en grundig dialog sørger vi ikke kun for at levere og montere en styretavle tilpasset dine krav, men også for at yde en førsteklasses service, der sikrer produktets langvarige performance.

Montage og service er vores kernekompetencer

Vores dedikerede team af elektrikere og teknikere bringer omfattende erfaring og ekspertise til enhver opgave. Uanset om det drejer sig om installation, vedligeholdelse eller reparation, står vi klar til at levere den bedste service.

Ønsker du at vide mere? Kontakt os på telefon 46 134 134, og lad os drøfte, hvordan vi bedst kan hjælpe dig.

Vi søger elektrikere

Vi søger pt. elektrikere til vores montage-afdeling.
​Kontakt overmontør Martin Bolwig Jensen
mbj@sydkystens-automatik.dk